Rasadnik Gajić O nama

RASADNIK GAJIĆ - O NAMA

Sorte Jabuke imamo u najvećem broju, ali pored toga nudimo i sadnice drugog voća u velikom broju sorti. Trudimo se da budemo najbolji Rasadnik voća, Rasadnika Gajić koji se nalazi u neposrednoj blizini Kruševca, u selu Ljubava.

Proizvodnja velikog broja sorte jabuke  i drugog voća je naš porodični posao koji se prenosio sa kolena na koleno čitavih 50 godina. Učili smo od svojih predaka, a znanja prenosimo svojoj deci i posebno smo ponosni ta tu tradiciju.

U radu se trudimo da pratimo savremene trendove i zahteve naših mušterija. Kvalitet je nešto gde kod nas nema kompromisa. Broj proizvođača sadnice jabuke i drugog voća iz godine u godinu neprestano raste, a taj broj će biti još veći zbog izuzetne zainteresovanosti potrošača i tržišta za voće. Shvatili smo da samo kvalitetom možemo da konkurišemo u tom moru proizvođaća, pa stalno radimo na njegovom poboljšanju. Kod nas je kvalitet na prvom mestu, kvalitet sadnice koju Vam prodajemo, ali i kvalitet usluge koju Vam pružamo.

Trentno u ponudi imamo oko 100 sorti različitog voća, gde bismo posebno izdvojili najpopularnije sorte jabuke. Mi Vam možemo ponuditi oko 13 sorti jabuka.

MISIJA I CILJ - RASADNIK GAJIĆ

Misija Rasadnika Gajić je proizvodnja visokokvalitetne sadnice jabuka u punom vegetativnom razvoju, stoga nije redak slučaj da naše sadnice jabuka i drugog voća daju plod već u prvoj godini sadnje. Osim toga, Rasadnik Gajić kupcima nudi stručne savete oko sadnje, same proizvodnje, odnosno nege sadnice jabuka, ali i drugog voća.

Cilj Rasadnika Gajić je biti predvodnik u plasmanu novih proizvoda na tržište, pratiti svetske trendove u voćarstvu, inovirati proizvodnju i dalje proširivati asortiman sadnice jabuka u vidu proširivanja ponude različite  sorte jabuke i drugog voća, te na taj način postati respektabilan partner koji svakome kupcu nudi kvalitetnu uslugu na najvišem nivou.

USLUGE KUPCIMA NAŠIH SADNICA - RASADNIK GAJIĆ

Nudimo Vam besplatne konsultantske usluge kako biste dobili maksimalan prinos. Mi smatramo da zajednički možemo da unapredimo proizvodnju, da povećamo produktivnost i proizvodimo najkvalitetnije jabuke.

Svim kupcima sadnice jabuka ili sadnice drugog voća koji zasnivaju plantaže pružamo potpuno besplatno sledeće usluge:

  • savetovanje oko izbora sorte jabuke
  • savetovanje oko pogodnosti tla za sadnju određene sorte jabuke ili vrste voća
  • savetovanje oko poboljšanja kvalitete tla – preporuke đubrenja
  • stručne savete oko agrotehničkih mera
  • savete oko korišćenja mašina za sadnju

SADNICE JABUKA - USLUGA PODIZANJA VOĆNJAKA PO SISTEMU KLJUČ U RUKE!

sorte jabuke usluga podizanja vocnjaka